Category Archives: nieuws

Zomernetwerkavond in Rotterdam

      Reacties uitgeschakeld voor Zomernetwerkavond in Rotterdam

Zomer in Nederland staat garant voor een grote diversiteit aan ervaringen met het weer. Regen, hagel, zonneschijn, storm en een blauwe hemel. Het kan allemaal zomaar voorbij komen op een doorsnee dag in juni. Zo ook op een door RADAR en de gemeente Rotterdam georganiseerde zomernetwerkavond die vorige week plaatsvond… Read more »

Ideale ambtenaar in boekvorm

      Reacties uitgeschakeld voor Ideale ambtenaar in boekvorm

Er komt een boek! Samen met Bas van Leeuwen en Jeroen Busscher wordt door Ronald Derks hard gewerkt aan De Ideale Ambtenaar. Vanaf april 2016 is het te verkrijgen, maar op de website van uitgeverij Atlas Contact kun je nu al het volgende lezen: “De rol van de ambtenaar verandert voortdurend. Was het voorheen… Read more »

Veel potentie bij West Wizards MU15

      Reacties uitgeschakeld voor Veel potentie bij West Wizards MU15

De Nederlandse Basketball Bond heeft op zondag 6 december het eerste deel van de Battle of the Talents georganiseerd in de Apollohal in Amsterdam. Hierbij komen de meest talentvolle spelers uit de MU14 en MU15 van de vijf afdelingen in een toernooi format tegen elkaar uit. Voor veel jonge basketballers… Read more »

UBALL MU18 gaat Europa in

      Reacties uitgeschakeld voor UBALL MU18 gaat Europa in

Dagelijks trainen de topsporttalenten van UBALL Basketball Academy Utrecht keihard om zichzelf voortdurend te ontwikkelen en het uiterste uit zichzelf te halen. Velen van hen hebben een droom. Een droom om in het Nederlands Team te spelen, basketball te combineren met studeren in de Verenigde Staten of basketball van passie… Read more »

Het boek van UBALL MU18

      Reacties uitgeschakeld voor Het boek van UBALL MU18

Hoofdstuk 1 Het bekertoernooi is voor de talenten van UBALL MU18 een belangrijke focus dit seizoen. In het voetbal wordt vaak gesproken van de kortste weg naar Europees voetbal, maar voor de Red Devils is het vooral een mogelijkheid om zich in wedstrijden die er toe doen te meten met… Read more »

Ideale Ambtenaar online!

      Geen reacties op Ideale Ambtenaar online!

De ideale ambtenaar heeft eindelijk zijn eigen website! Als jij op zoek bent naar een instrument om zelf te ontdekken hoe jij binnen jouw eigen omgeving de ideale ambtenaar kunt worden, dan ben je op www.idealeambtenaar.nl aan het juiste adres. Met de workshop Op weg naar de Ideale Ambtenaar hebben Ronald… Read more »

Diversiteit in Berlijn

      Geen reacties op Diversiteit in Berlijn

Tijdens de vierde jaarlijkse bijeenkomst van het stedennetwerk van het Duitse Bundesverband für Wohnen und Stadtentwicklun heeft Ronald Derks vorige week in Berlijn namens de gemeente Rotterdam deelgenomen aan een panel over de ontwikkeling van het lokale beleid ten aanzien van onderwerpen als sociale cohesie, integratie en diversiteit in de… Read more »

Rotterdamse Zomerschool biedt workshop Op weg naar de Ideale Ambtenaar aan.

Ook dit jaar organiseert de gemeente Rotterdam tijdens de zomerperiode een aantal inspirerende bijeenkomsten voor haar medewerkers., waarbij de manier waarop Rotterdammers samenwerken om de dynamiek van de stad het hoofd te bieden centraal staat. De workshop Op weg naar de Ideale Ambtenaar van Bas van Leeuwen en Ronald Derks… Read more »