De Ideale Ambtenaar: nu in boekvorm!

      Reacties uitgeschakeld voor De Ideale Ambtenaar: nu in boekvorm!

Met enige trots sluiten Bas van Leeuwen en ik 2019 af. Het boek De Ideale Ambtenaar ligt in de winkel, zowel fysiek als online. Te bestellen bij Managementboek.nlen bol.com, maar als je liever direct een exemplaar in handen hebt, kun je ook langs jouw boekhandel lopen. Onder andere te koop bij De Vries Van Stockum. Op 28 januari 2020 volgt een officiële boekpresentatie bij onze uitgever Business Contact in Amsterdam. Wil je daarbij zijn? Laat het dan even weten. 

Op 6 februari 2020 tussen 19.00 en 20.30 uur organiseren we een inspiratiesessie bij Boekhandel De Vries Van Stockum, Spui 40, Den Haag. Gratis toegang, niet alleen voor ambtenaren 🙂

Op naar een goed, inspirerend 2020 vol trots en energie rond ambtelijk vakmanschap!