Vakmanschap en de ambtenaar

      Geen reacties op Vakmanschap en de ambtenaar

image_1Op 12 november heeft Ronald samen met Bas van Leeuwen mogen deelnemen aan het 24-uurs evenement Ambt24 in het stadhuis van Delft. Voor een leuke groep mensen hebben zij een discussie geleid over het vakmanschap van de ambtenaar. Een van de getrokken conclusies in de groep is dat de ambtenaar van nu steeds moet balanceren tussen verschillende rollen en verwachtingen. Verder is er gesproken over het leveren van uitmuntend werk door te varen op je morele kompas en gebruik te maken van je persoonlijke drijfveren en passie.

Een mooie ervaring om een bijdrage te leveren aan zo’n dag, waarbij waardering voor het ambtenaar zijn en het inzetten op beweging centraal staan. Ook goed om te merken dat het denkmodel van Op weg naar de Ideale Ambtenaar ook hier helpt om de discussie op een goede, open manier te voeren.

Zie www.idealeambtenaar.nl en www.ambt24.nl voor meer informatie over deze onderwerpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *