Enerverende week voor de ideale ambtenaar

      Geen reacties op Enerverende week voor de ideale ambtenaar

Er is veel gebeurd rond het concept van de ideale ambtenaar!141118-halve-advertentiepagina_Idealeambtenaar

Vorige week vrijdag zijn Ronald en Bas van Leeuwen officieel een samenwerking met Binnenlands Bestuur aangegaan om de workshop Op weg naar de Ideale Ambtenaar onder de vlag van BB Opleidingen aan te bieden. Dit is een geweldige stap, omdat zo nog meer mensen de kans krijgen om deze inspirerende en krachtige leerervaring mee te maken.

Maandagochtend hebben Bas en Ronald op uitnodiging van prof. Mark van Twist een gastcollege bij de Erasmus Universiteit Rotterdam gegeven als onderdeel van het programma Project- en Procesmanagement van Verandering (Master Publiek Management). Meer dan 50 studenten hebben een verkorte en versnelde versie van de workshop gevolgd en zijn vervolgens met de gastdocenten in discussie gegaan over de veranderende rol van de overheid en de functie die een individuele ambtenaar daar in kan hebben.

Verder hebben de afdeling Ruimte & Wonen van de gemeente Rotterdam en de deelnemers aan de Metropool Mastercourse Strategie deze week met veel enthousiasme, toewijding en plezier het conceptuele model verkend en het vertaald naar hun eigen praktijk. Mooi om waar te nemen dat de workshop zowel in het kader van organisatieontwikkeling als individuele ontplooiing een zinvolle bijdrage kan leveren aan het proces.

Wat reacties van deelnemers:
“Goede sfeer, leuke en creatieve opdrachten. Geeft inzicht in verschillende handelingsstrategieën. Eén rol is niet beter dan de ander. Je moet kunnen schakelen!”

“Inspirerende workshop. Jullie hebben een interactieve invulling gegeven aan een relevant thema. Ik was verrast door de uitkomsten en dat is fijn. Het leverde mij nieuwe handvatten op. Ik waardeer de wetenschappelijke onderbouwing. Jullie namen ons serieus, waardoor er een kwalitatief gesprek kon ontstaan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *